Početna

Limes proizvodi u Srbiji – Najbolje iz Pirota za vašu kuću

Limes kompaniija je osnovana 2000.godine na čelu sa svojim osnivačem dipl.ing. Miloradom Krstićem. Počela je sa proizvodnjom i plasiranjem malog broja, vrlo kvalitetnih proizvoda. Iz godine u godinu, Kompanija je počela da ulaže sve veće napore u tehnologiju proizvodnje i kvalitet proizvoda.

Sedište kompanije Limes nalazi se u Staničenju na obroncima Stare planinine. Ova, relativno mlada kompanija, tek ušla u drugu deceniju svog poslovanja, uspela je da se uzdigne do neslućenih visina.

Limesova paleta proizvoda

Zahvaljujući tome, Limesova paleta proizvoda postaje sve bogatija, broj novih proizvoda se povećava iz godine u godinu i dolazi do širenja mreže naših potrošača. Uporan rad i visok kvalitet proizvoda donose uspeh.

Danas, Limes je postao brend, širokih razmera, a proizvodi su već poznati u Evropi, Kanadi, Americi i Australiji. Prodaja se obavlja isključivo putem mrežnog marketinga. Osim u Srbiji, Kompanija uspešno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinski firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, Kosova, Albanije, Hrvatske i Slovenije.

Svi proizvodi su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa Stare Planine, jer je Limes Kompanija koja nudi samo ono najbolje, iz prirode, za očuvanje lepote i zdravlja. Na taj način se zdravlje iz prirode putem Limesovih proizvoda prenosi do naših potrošača.

Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspeli da korišćenjem nekih od proizvoda reše određene zdravstvene probleme.

Kvalitet Limesovih proizvoda kontroliše akreditovana laboratorija za ispitivanje kvaliteta i zdravstvene ispravnosti proizvoda, Jugoinspekt Beograd . Kompanija Limes poseduje standarde kvaliteta SRB ISO 9001 i 2008.

Danas, Limes ima široku lepezu proizvoda, tačnije, preko šezdeset vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu. Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata lekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena…
Ekstrakti bosiljka i nevena su najzastupljeniji u Limesovim proizvodima, inače veoma lekovite i cenjene biljke, koje se i uzgajaju na plantažama Limesa. Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka, Limesovi proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo,što ih čini posebnim.

Ali neverujte da ćemo se ovde zaustaviti, želje i mogućnosti su nam da uložimo maksimalne napore da Kompanija i dalje napređuje i raste, šireći se na zemlje u okruženju pa i dalje.

Limes proizvodi iskustva

Limes kao kompanija postoji 20 godina preležala je sve dečije bolesti što se tiče samog poslovnog odnosa,
i iskustva sa Limes proizvodima govore više jezika.Limes proizvodi iskustva možete da nađete u kategoriji Limes iskustva.

Limes proizvodi katalog 2021

Katalog iz Limesa za 2021 godinu je promenjen i sada možete da preuzmete besplatno katalog Limesa za 2022 godinu dole popunjavanjem kontakt forme za katalog Limes proizvoda 2022.

Limes proizvodi katalog 2022 godina

Katalog Limes proizvoda za 2022 godinu možete da preuzmete i dobijete na mejl popunjavanjem kontakt forme i pridružujete se zajednici Limes.

.

Cenovnik Limes proizvoda

Cenovnik Limes proizvoda možete da vidite kompletan klikom na link CENOVNIK SRBIJA

Limes proizvodi gde kupiti

Limes proizvode možete da kupite u sledećim gradovima:
Beograd,Novi Sad,Niš,Kragujevac,Priština,Subotica,Zrenjanin,Pančevo,Čačak,Kruševac,Kraljevo,Novi Pazar,Smederevo,Leskovac,Užice,Vranje,Valjevo,Šabac,Sombor,Požarevac,Pirot,Zaječar,Kikinda,Sremska Mitrovica,Jagodina,Vršac,Bor,Prokuplje,Ruma, Inđija, Kragujevac, Bor, Prokuplje, Čajetina,Kraljevo, kovin, Šid, Kuzmin, Sremska Mitrovica, Bogatić, Ljubovija, Mali Zvornik,Loznica, Tutin, Bujanovac

Da bi kupili sa povlašćenim cenama sa 33% popusta kliknite na sledeći link REGISTRACIJA KUPACA

Limes proizvodi Novi Sad

Limes proizvode možete da nađete da kupite i naručite i za Novi Sad. Naša prepruka je da se uključite i sistem sa 8 bodova , objašnjenje, da svaki proizvod nosi određeni broj bodova i potrebno je prilikom prve narudžbine naručiti 8 bodova ili 2040 dinara a to je npr. 8 pasti za domaćinstvo.Kliknite na link REGISTRACIJA KUPACA ZA 33% JEFTINIJE.

Zašto Limes?

U današnje vreme kada je tržište preplavljeno brojnim sredstvima za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu, potrošači su u dilemi, kako iz tolike ponude izabrati kvalitet a da cena bude prilagođena prosečnom kupcu. Godine unazad su nas uverile u to, da, potrošači sve više počinju da cene kvalitetan i pre svega zdrav, ekološki proizvod, koji neće štetiti kako samom potrošaču tako ni njegovoj okolini.

Limes je kompanija koja se bavi prodajom ekoloških, visoko kavalitetnih proizvoda na principima mrežnog marketinga. Mreža zadovoljnih korisnika širi se vrlo lako, s obzirom da će svaki kupac, koji je zadovoljan proizvodima, ponuditi svojim prijateljima mogućnost da i oni sebi obezbede iste takve proizvode i da ih sa zadovoljstvom troše.

Na Vama je da odlučite hoćete li ih koristiti samo za sebe, ili ćete širiti Vašu mrežu potrošača i ostvarivati sebi dodatnu zaradu, tačnije finansijsku podršku koja će Vam poboljšati, u početku Vaš budžet, a kasnije možda i potpuno izmeniti Vaš život u pozitivnom smislu. Mrežni marketing Limesa je sistem organizacije koji Vam omogućava da nađete zadovoljstvo u poslu, steknete samopouzdanje, da, oslanjajući se, na sebe, ostvarite uspeh i pomognete drugima da postignu iste rezultate.